goedgevoelcoach.nl © 2008-2012, alle rechten voorbehouden

home

coaches

coaching

cursus

contact

train je brein cursu Contact Coaches Coaching

workshops

workshops Home

afvallen

Coaching puberA5.pdf

pubers

Coaching en counseling bij afvallen, gewichtsbeheersing en andere veranderingstrajecten. Cursussen en workshops. Klik voor een afspraak.


Enige jaren geleden ben ik begonnen een andere richting te geven aan mijn leven.


Ik ontdekte bij mijzelf een voortdurende nieuwsgierigheid naar wat mensen beweegt, wat ze denken, en waarom ze doen wat ze doen.

Ik ben verschillende studies gaan volgen om te kunnen doen wat ik het liefste doe; mensen begeleiden op weg naar hun doel.

Ik heb zelf ervaren hoe het is om mezelf te ont-wikkelen, nieuwe vaardigheden aan te leren, zelfvertrouwen op te bouwen, mijn eigen kracht te ontdekken en deze verder te ontwikkelen. Langs deze weg wil ik ook graag met jou meelopen als professionele coach.

Persoonlijke ontwikkeling en resultaat

In 2008 ben ik ruim 20 kilo afgevallen, een nieuwe stap in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het dan ook geweldig om mijn ervaring van jaren leven met overgewicht te combineren met mijn opleiding, en als coach aan de slag te zijn.

Mijn werkwijze is, in contact met elkaar, respectvol, doelgericht, warm, creatief en met humor. Ik kan vertrouwen op een goed ontwikkelde professionele intuïtie en werk met veel respect voor wie je bent, wat je hebt meegemaakt en waar je naar toe wilt.

Door middel van mijn coaching wil ik je weer een Goed Gevoel geven over jezelf, je leven en de wereld waarin je staat.

Opleiding
Ik heb een driejarige therapeutische coachingsopleiding gedaan en ben erkend NLP practitioner. In 2010 heb ik een vervolgopleiding Professionele Begeleiding gevolgd.

Ik maak gebruik van de volgende methoden:

• mijn uitgebreide ervaring en intuïtie

cognitieve gedragstherapie

•  NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)

• Transactionele Analyse (TA)


‘Professionele
intuïtie’

 Marlies Dellevoet

• • •   Een eerste kennismaking met goedgevoelcoach.nl  • • •  

Collega’s

Regelmatig werk ik samen met collega’s in mijn vak of met andere specialisten die bijdragen aan een goed (beter) gevoel van mijn cliënten.

Ik heb een mooi netwerk van professionals.Tot 1 mei 2012 werkte ik samen met mijn collega Simone Kerkdijk. Zij is gestopt binnen de praktijk van Goedgevoelcoach.nl om meer tijd vrij te kunnen maken voor nieuwe zaken. Zij gaat veelal werken vanuit het door haar zo geliefde Spanje.  

Simone dankt haar cliënten voor het vertrouwen en de leerzame gesprekken, het was een mooie tijd!