goedgevoelcoach.nl © 2008-2012, alle rechten voorbehouden

home

coaches

coaching

cursus

contact

train je brein cursu Contact Coaches Coaching

workshops

workshops Home

afvallen

Coaching puberA5.pdf

pubers

Coaching en counseling bij afvallen, gewichtsbeheersing en andere veranderingstrajecten. Cursussen en workshops. Klik voor een afspraak. Afslanken tot een gewicht waar jij je goed bij voelt!Goedgevoelcoach.nl werkt veel één op één. Persoonlijke aandacht vinden wij ongelooflijk belangrijk.


Wat wij gemerkt hebben, is dat veel mensen toch met min of meer dezelfde problemen of aandachtspunten zitten. In sommige gevallen is het juist goed om daar in een kleine groep mee aan het werk te gaan. Zo vind je herkenning en zo leer je ook nog eens van anderen en de manier waarop zij in het leven staan.


Aangezien wij regelmatig gevraagd werden over cursussen of workshops op dit gebied, hebben wij besloten om onze expertise óók te gebruiken voor begeleiding in groepsverband.


Het aanbod zal de komende maanden uitgebouwd worden. Houd de site in de gaten, of stuur ons een mail en we houden je graag op de hoogte!


Tot gauw, ook voor cursussen en workshops in kleine groepen ben je welkom bij goedgevoelcoach.nl!


Cursussen van
goedgevoelcoach.nl!

Wil jij nu eindelijk eens:


Leren om met zelfvertrouwen af te vallen

Leren je dieet vol te houden

Leren om op gewicht te blijven

Leren om te stoppen met emotioneel eten

Leren om te gaan met verleidelijke situaties?


Dan hebben wij een bijzondere cursus voor je, in een besloten groep en in een sfeer van respect, integriteit en vertrouwen.

De Amerikaanse onderzoeker, schrijfster en cognitief gedragstherapeute Judith S. Beck heeft een van de beste boeken geschreven op het gebied van ‘je streefgewicht bereiken’ geschreven.


                           

         ‘Train je brein, denk slank’ cursus

Regelmatig nieuwe groepen. Informeer naar de volgende startdatum

Wil jij lekker in je vel zitten en (eindelijk) het gewicht bereiken dat bij jou past?

                             

                            Beck’s dieetoplossing

                          

                              “Train je brein,

                                  denk slank”                             Het is anders dan alle andere methoden, omdat het je inzicht geeft in je manier van denken en omdat het helpt om je (eet)problemen op te lossen.

Het is geen dieet, maar het gaat om het aanleren van nieuw gedrag. Dat is echt mogelijk, dat zul je leren in onze cursus!


De methode is op basis van cognitieve gedragstherapie, waar Beck specialist in is (haar vader, Aaron Beck, was grondlegger van deze methode).

Wij hebben bij Judith Beck persoonlijk een workshop gevolgd, wat ons nog meer overtuigde van de waarde van deze methode.


Neem het heft in handen.. Verander jezelf en laat goedgevoelcoach.nl

jou daar een goede start bij geven!

Veel mensen met overgewicht hebben het gevoel dat ze automatisch eten en dus niet zelf bewust in de hand hebben wat ze eten. Maar.. eten gaat niet onbewust, zoals het kloppen van je hart, of de werking van je spijsvertering. Je besluit zélf om te eten, al is het soms maar in een fractie van een seconde. De manier waarop je denkt over eten en over afvallen heeft invloed op je gedrag en op hoe je je in emotioneel opzicht voelt.


Goedgevoelcoach.nl nam contact op met Judith S. Beck en kreeg toestemming om een cursus te ontwikkelen voor Nederland!

 

6  w e e k s e  c u r s u s

‘ d e n k   j e   s l a n k ’


In deze training leer je hoe jij je beslissingen rondom eten zelf in de hand kunt houden, zodat jouw leven niet langer beheerst wordt door eten en overgewicht. Je leert om je ondermijnende gedachten (waardoor je steeds van je dieet afwijkt) om te zetten in steunende gedachten (die je helpen je doel te bereiken).


Een maand na afloop van de cursus volgt nog een terugkomdag.

Verder heb je gedurende de periode van de cursus en de 3 maanden erna nog recht op e-mail-coaching. We werken in kleine groepen, zodat je persoonlijke aandacht krijgt en  zodat je maximaal leert, ook van elkaar.


Jouw investering is slechts € 295,--

(excl. boek).


Vragen? Neem gerust contact op!

Inschrijven?

Mail info@goedgevoelcoach.nl

of bel  030-2746339

Eerder starten? Overweeg dan persoonlijke coaching  met deze effectieve en succesvolle

methode.

-uniek en exclusief-

Enkele reacties van eerdere deelnemers:

“ik ben heel blij dat ik de cursus heb mogen doen en verwacht ook zeker dat ik op de lange duur er veel baat bij zal hebben. Ik houd jullie op de hoogte en wil nogmaals mijn dank uitspreken voor jullie fantastische cursus. Ik vond het zo leuk gedaan, waardoor ik zelf dan ook open kon zijn. De groep was ook leuk en spontaan.”

                       ----

“Het gaat dus heel goed hier; alles relaxed "onder controle" in mijn verkregen vrijheid.”

                       ----

“Ik ben heel erg dankbaar voor de inzichten die ik heb gekregen. Ik ben echt veranderd, voel me zelfverzekerd en rustig. Met mijn gewicht komt het ook echt goed, dat durf ik nu voluit te zeggen!’